FIFA 22 PS4

EAN: 5030935123777
GB Code: PS4G180
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

FIFA 22 PS4 je popularna fudbalska simulacija koju je razvio EA Sports i objavio Electronic Arts za PlayStation 4. U ovoj igri, igrači mogu da upravljaju različitim timovima i igračima, dok se takmiče u različitim ligama i turnirima.

FIFA 22 PS4 nudi poboljšanu grafiku i gameplay, sa realističnim animacijama igrača i stadiona. Igrači mogu da koriste različite taktike i strategije kako bi pobedili protivničke timove, a takođe mogu da kreiraju sopstvene timove i igrače.

Uz to, igra nudi različite modove igranja, uključujući Single Player karijeru, Online Seasons i FUT Champions. U FUT Champions modu, igrači se takmiče online kako bi osvojili najviše nagrade i postali šampioni.

FIFA 22 PS4 takođe nudi prilagođavanje igrača i timova, uključujući mogućnost da se menjaju dresovi i oprema, kao i različiti načini igranja, uključujući uloge menadžera, igrača ili golmana.

Ova igra pruža nezaboravno iskustvo fudbalske simulacije za sve ljubitelje fudbala i sportskih igara. Sa velikim brojem timova i igrača iz celog sveta, FIFA 22 je igra koju ne smete propustiti.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Sport

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 3