Farming Simulator 23 – (Nintendo Switch) Edition

EAN: 4064635420073
GB Code: \
Kategorija:

5.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Farming Simulator 23 je simulacija poljoprivrede za Nintendo Switch koja vas vodi u svet poljoprivrednika. U ovoj igri ćete iskusiti rad na farmi, uzgoj useva, brigu o stokama i upravljanje različitim poljoprivrednim mašinama.

Kroz igru možete sebi izgraditi sopstvenu farmu, birati između raznih plodova i životinja koje želite uzgajati. Otkrijte proces sadnje, žetve i obrade useva, kao i brigu o stokama poput goveda, ovaca i svinja. Vaša veština i upravljanje resursima će biti ključni faktori za uspeh.

Farming Simulator 23 nudi širok izbor poljoprivrednih mašina koje možete koristiti, uključujući traktore, kombajne, prikolice i mnoge druge. Isprobajte različite alate i tehnike kako biste efikasno obavljali svoje zadatke na farmi.

Grafika je detaljna i prikazuje autentičan izgled ruralnih pejzaža. Imate mogućnost istraživanja otvorenog sveta i susretanja sa drugim NPC likovima koji vam mogu pružiti korisne savete i poslove.

Farming Simulator 23 je igra koja pruža opuštajuće iskustvo poljoprivrede i upravljanja farmom. Uživajte u mirnom ritmu ruralnog života dok razvijate svoju farmu i ostvarujete uspeh u poljoprivrednoj industriji.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Simulacija

Izdavač

Giants Software

Preporučeni uzrast

Pegi 3