Teenage Mutant Ninja Turtles – Cowabunga Collection (Nintendo Switch)

EAN: 4012927085813
GB Code: SW053
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Teenage Mutant Ninja Turtles – Cowabunga Collection (Nintendo Switch) je kolekcija klasičnih igara baziranih na popularnoj franšizi „Teenage Mutant Ninja Turtles“. Ova kolekcija sadrži tri klasične igre: „Teenage Mutant Ninja Turtles“, „Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game“ i „Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time“.

U svakoj igri, igrači preuzimaju kontrolu nad četiri člana Ninja kornjača, Mikey, Raph, Don i Leo, i bore se protiv različitih neprijatelja u različitim nivoima. Svaka igra ima prepoznatljivu grafiku koja pruža nostalgiju za klasičnim igrama, a igrači će se suočiti sa velikim brojem izazova dok napreduju kroz svaku igru.

Ova kolekcija igara takođe nudi mogućnost igranja u režimu kooperativnog igranja, u kojem igrači mogu igrati sa prijateljima i zajedno se boriti protiv neprijatelja.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga Collection (Nintendo Switch) će privući ljubitelje franšize, ali i sve one koji vole klasične igre sa prepoznatljivim dizajnom i izazovima. Ova kolekcija pruža priliku da se ponovo dožive klasične igre koje su obeležile detinjstvo mnogih ljubitelja video igara.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Dečija

Izdavač

Konami

Preporučeni uzrast

Pegi 12