DIRT 5 Limited Edition (PS4)

EAN: 4020628709723
GB Code: PS4G178
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

DIRT 5 Limited Edition (PS4) je trkačka igra koja će vas odvesti na vožnju širom sveta, sa predivnim pejzažima i različitim terenima. U ovoj igri, igrači će se takmičiti u off-road trkama u različitim lokacijama širom sveta, uključujući Brazil, Kina, Grčku i Maroko.

Igra sadrži pet različitih disciplina, uključujući trke, rallycross, trke na led i snegu, trke kamionima i off-road trke. Svaka disciplina nudi različite tipove vozila i različite terene na kojima se trke odvijaju.

DIRT 5 takođe nudi različite načine igranja, uključujući karijeru, arkadni mod i višeigrački mod. U karijeri, igrači će se takmičiti u različitim trkama širom sveta, dok će u arkadnom modu imati mogućnost da izaberu lokaciju i vozilo i da se takmiče sa drugim igračima ili računarom.

U višeigračkom modu, igrači će moći da se takmiče sa drugim igračima iz celog sveta u različitim trkama, kao i da kreiraju i deluju svoje sopstvene trke i izazove.

DIRT 5 Limited Edition (PS4) sadrži dodatne sadržaje i bonus vozila, kao i VIP status koji omogućava brže napredovanje u karijeri i pristup ekskluzivnim događajima i nagradama. Uživajte u ovom neverovatnom iskustvu off-road trka!

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Simulacija, Vožnja

Izdavač

Codemasters

Preporučeni uzrast

Pegi 12