Crash Bandicoot 4 It’s about time (PS4)

EAN: 5030917290947
GB Code: PS4G118
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Crash Bandicoot 4 It’s about time (PS4) je platformerska igra u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad popularnim likom Crash Bandicoota. Ovaj nastavak priče započete u originalnoj trilogiji igara vraća se u vreme posle događaja iz treće igre, kada doktor Neo Cortex i N. Tropy izlaze iz svog zatvora u dimenziji gde su zarobljeni.

Igrači se kreću kroz različite nivoe, skupljajući Wumpa plodove, pobijajući neprijatelje i izbegavajući prepreke na putu do cilja. Pored igranja kao Crash, igrači će takođe imati priliku da igraju kao Coco, Tawna i druge likove, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima.

Ova igra donosi nove inovacije u serijal, uključujući i kvantne maske koje daju igračima nove moći za borbu protiv neprijatelja i kretanje kroz nivoe. Takođe postoji i „N. Verted“ mod, koji daje igračima mogućnost da igraju nivoe naopačke, pružajući novi izazov čak i za one koji su već prešli igru.

Sa svojom prepoznatljivom grafikom i klasičnim elementima gameplay-a, Crash Bandicoot 4 It’s about time (PS4) je zabavna i izazovna igra koja će se svideti ljubiteljima serijala i novim igračima koji uživaju u platformerskim igrama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 7