Anthem Legion of Dawn Edition (Xbox)

EAN: 5030931123214
GB Code: XBOXG10
Kategorija:

199,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Anthem Legion of Dawn Edition je akciona, višeigračka RPG video igra smeštena u naučno-fantastični svet. U ovoj igri, vi igrate kao Freelancer, moćni ratnik opremljen egzosuitom poznatim kao Javelin. Javelin vam omogućava da letite, borite se i istražujete ogroman i opasan svet Anthema.

Kao član Legion of Dawn-a, legendarnog grupe heroja koji su se borili da zaštite svet od velikog zla, morate se udružiti sa drugim Freelancer-ima da biste završili misije, pobedili neprijatelje i otkrili misterije sveta Anthema. Igra sadrži bogatu i zanimljivu priču, gde sudbina sveta leži u vašim rukama.

Anthem Legion of Dawn Edition dolazi sa ekskluzivnim sadržajem, uključujući četiri epa Javelin skinova, digitalni soundtrack i pristup VIP demo verziji. Skinovi uključuju legendarni Legion of Dawn oklop za svaku od četiri klase Javelina, što vam omogućava da prilagodite izgled svog Freelancer-a i istaknete se u masi.

Igra takođe ima prilagodljivu opremu i oružje, što vam omogućava da prilagodite sposobnosti svog Javelina svom stilu igre. Možete se udružiti sa prijateljima da biste se suočili sa najizazovnijim misijama igre i takmičili se protiv drugih igrača u multiplayer modovima.

Anthem Legion of Dawn Edition je uzbudljivo i uvrnutno iskustvo igranja koje nudi sate uzbudljive igre, prelepe grafike i ogroman svet za istraživanje.

Specifikacija

Platforma

Xbox ONE, Xbox Series X

Žanr

Akcija, Multiplayer, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16