Star Wars Squadrons PS4

EAN: 5030940123465
GB Code: PS4G119
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Star Wars Squadrons PS4 je igra za Sony PlayStation 4 koju je razvio Motive Studios. To je simulaciona igra koja igračima omogućava da se oprobaju u svetu „Ratova zvezda“, upravljajući svemirskim brodovima i boreći se protiv neprijatelja.

Igrači mogu da odaberu da igraju kao deo Nove Republike ili Imperije, i da izaberu jedan od mnogobrojnih svemirskih brodova, uključujući lovačke brodove i razarače. Svaki brod ima svoje karakteristike, oružja i opremu, što igračima omogućava da prilagode svoj stil igre i taktiku.

Igrači se takmiče u različitim modovima, uključujući kampanju i multiplayer, gde se takmiče protiv drugih igrača širom sveta. Multiplayer modovi uključuju mogućnost da se igra u timovima sa drugim igračima, i da se takmiče u različitim formatima i na različitim mapama.

Igra nudi i mogućnost da se igra u virtuelnoj stvarnosti (VR), što igračima pruža još veći nivo realizma i uživanja u igri. VR mod je dostupan na PlayStation VR uređaju.

Star Wars Squadrons PS4 je igra koja pruža sjajnu zabavu i uzbudljivo iskustvo u svetu „Ratova zvezda“, sa impresivnom grafikom i zvukom, i velikim brojem mogućnosti za prilagođavanje i igru. Igra je pogodna za ljubitelje „Ratova zvezda“ i simulacionih igara, ali i za sve koji žele da se oprobaju u svemirskim borbama i takmičenju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Letačka simulacija, Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 12