Grand Theft Auto 5 Premium Edition PS4

EAN: 5026555424271
GB Code: PS4G125
Kategorija:

3.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Grand Theft Auto 5 Premium Edition PS4 je akciona avantura u kojoj igrači preuzimaju kontrolu nad tri različita lika u opasnom svetu fiktivnog grada Los Santos. Igrači mogu istražiti široki svet igre dok izvode različite misije i pljačke, od malih krađa do velikih heistova.

Premium Edition igre uključuje osnovnu igru, ali i veliki broj dodatnih sadržaja kao što su dodatne misije, oružja i vozila, a takođe uključuje i pristup Grand Theft Auto Online, višestrukom online modu koji omogućava igračima da se takmiče protiv drugih igrača ili sarađuju s njima kako bi izveli još veće pljačke.

Igra nudi izvanredan nivo detalja i dubine, s prekrasnom grafikom i realističnom fizikom. Osim toga, igra ima izvanrednu priču, sa zanimljivim likovima i dubokim narativom, koji igrače drže zainteresovanim i motivisanim tokom čitave igre.

Grand Theft Auto 5 Premium Edition PS4 je igra koja će oduševiti sve ljubitelje akcionih igara, a posebno one koji vole da istražuju velike svetove i izvode različite misije i pljačke.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Rockstar Games

Preporučeni uzrast

Pegi 18