Slušalice Turtle Beach Recon Chat Crno Plave

EAN: 731855033454
GB Code: HS292
Kategorije: ,

1.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Turtle Beach Recon Chat slušalice su namenjene pre svega za komunikaciju tokom online igranja video igara. Evo detaljnog opisa ovih slušalica  :

1. Dizajn: Recon Chat slušalice dolaze u kombinaciji crne i plave boje i imaju jednostavan i praktičan dizajn. Njihova lakonska estetika ih čini prikladnim za svakodnevno korišćenje i lako se uklapaju u gejmerski ambijent.

2. Kvalitet zvuka: Iako su ove slušalice fokusirane na komunikaciju, pružaju pristojan kvalitet zvuka za osnovne audio potrebe tokom igranja. Stereo zvučnici omogućavaju jasno prepoznavanje zvukova i komandi u igrama.

3. Mikrofon: Recon Chat dolaze sa fleksibilnim mikrofonom koji omogućava kristalno čistu komunikaciju sa članovima tima ili protivnicima tokom online igara. Mikrofon se može podesiti prema potrebama.

4. Povezivanje: Ove slušalice se povezuju putem standardnog 3,5 mm audio priključka, što ih čini kompatibilnim sa većinom igračkih konzola, računara, laptopova, pametnih telefona i drugih uređaja. Takođe su lakše priključiti na kontroler igračke konzole.

5. Udobnost: Recon Chat slušalice su lagane i udobne za nošenje tokom dugih igračkih sesija. Jastučići na slušalicama omogućavaju dugotrajnu udobnost, a traka za glavu je podesiva kako bi se prilagodila različitim veličinama glava.

6. Jednostavnost upotrebe: Ove slušalice su jednostavne za upotrebu i omogućavaju brzo prepoznavanje komandi i glasovne komunikacije tokom igre.

Turtle Beach Recon Chat slušalice su odličan izbor za gejmere koji žele visokokvalitetnu komunikaciju tokom online igara. Iako su njihove glavne prednosti fokusirane na komunikaciju, takođe pružaju zadovoljavajući kvalitet zvuka i udobnost za opušteno igranje.

Specifikacija

Proizvođač

Turtle Beach

Model slušalica

Recon Chat

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Tip mikrofona

Višesmerni

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Ne

Prečnik zvučnika

40 mm

Donja granica frekventnog opsega

80 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

10000 Hz

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna, Plava

Garancija

24 meseci