Slušalice Sandberg Tyrant HS 126-10 Crne

EAN: 5705730126109
GB Code: HS150
Kategorije: ,

3.899,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sandberg Tyrant HS 126-10 su crne slušalice koje su posebno dizajnirane za pružanje kvalitetnog zvuka i udobnosti tokom igranja video igara ili slušanja muzike. Evo detaljnog opisa ovih slušalica:

1. Dizajn: Slušalice Sandberg Tyrant HS 126-10 Lychas imaju moderan i atraktivan dizajn. Crna boja i agresivan izgled čine ih privlačnim za gejmere, ali su takođe prikladne za sve koji cene sofisticiran izgled slušalica.

2. Kvalitet zvuka: Ove slušalice pružaju visokokvalitetan zvuk zahvaljujući stereo zvučnicima. Sposobnost preciznog lociranja zvuka čini ih odličnim izborom za igrače koji žele čuti svaki detalj u igrama.

3. Mikrofon: Sandberg Tyrant HS 126-10 Lychas dolaze sa fleksibilnim mikrofonom koji omogućava jasne i precizne komunikacije tokom igranja online igara. Mikrofon se može prilagoditi prema potrebi.

4. Kontrole: Slušalice su opremljene praktičnim kontrolama za jačinu zvuka i isključivanje mikrofona, što omogućava korisnicima da lako prilagode zvuk tokom igre ili razgovora.

5. Udobnost: Ove slušalice su opremljene jastučićima na slušalicama i podesivom trakom za glavu, što omogućava udobno nošenje tokom dužeg vremena. Ovaj dizajn takođe pomaže u izolaciji od spoljnih zvukova.

6. Povezivanje: Sandberg Tyrant HS 126-10 Lychas se povezuju putem standardnog 3,5 mm audio priključka, što ih čini kompatibilnim sa većinom igračkih konzola, računara, laptopova i drugih uređaja.

Sandberg Tyrant HS 126-10 su odličan izbor za gejmere i sve druge korisnike koji traže slušalice sa visokokvalitetnim zvukom, udobnošću i modernim dizajnom. Omogućavaju vam da potpuno uđete u svet igara ili da uživate u omiljenoj muzici sa jasnim zvukom i udobnošću tokom dugotrajnog korišćenja.

Specifikacija

Proizvođač

Sandberg

Model slušalica

Tyrant HS 126-10

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Virtual Surround 7.1

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Tip mikrofona

Višesmerni

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Da

Dužina kabla

2.2 m

Prečnik zvučnika

50 mm

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

20 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna

Garancija

24 meseci