Slušalice Intex IT HSBTQY7 Crno Zelene

EAN: 2102364461154900514
GB Code: 4421

1.800,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Bubice Intex IT HSBTQY7 Crno Zelene su sportske bežične slušalice koje pružaju visokokvalitetan zvuk i udobnost tokom fizičkih aktivnosti.

Intex IT HSBTQY7 Crno Zelene su bežične sportske slušalice koje vam omogućavaju da uživate u omiljenoj muzici tokom treninga, trčanja ili drugih sportskih aktivnosti. Ove slušalice dolaze u privlačnoj crvenoj boji i odlikuje ih moderan dizajn.

Karakteristike ovih slušalica uključuju Bluetooth tehnologiju, koja omogućava bežično povezivanje sa vašim pametnim uređajem, kao što su pametni telefoni ili tableti. Ovo vam daje slobodu kretanja i eliminiše potrebu za dosadnim kablovima.

Intex IT HSBTQY7 Crno Zelene takođe nude odličan zvuk, zahvaljujući kvalitetnom zvučniku i naprednoj tehnologiji za smanjenje buke. Ovo vam omogućava da u potpunosti uživate u muzici ili podcastima bez ometanja spoljnog zvuka.

Ove slušalice su izuzetno udobne za nošenje tokom dužih treninga, zahvaljujući ergonomskom dizajnu i mekanim silikonskim jastučićima.

Baterija ovih slušalica omogućava dugu reprodukciju, tako da ćete moći da uživate u muzici bez čestog punjenja. Kontrole na slušalicama vam omogućavaju da jednostavno promenite pesme, prilagodite jačinu zvuka i odgovarate na pozive bez vadjenja telefona iz džepa.

Uz Intex IT HSBTQY7 Crno Zelene, možete uživati u bezbrižnom slušanju muzike tokom vaših sportskih aktivnosti, uz visokokvalitetan zvuk i udobnost. Ove slušalice će postati vaš verni pratilac tokom treninga i omogućiti vam da se maksimalno koncentrišete na svoje ciljeve.

Specifikacija

Proizvođač

Intex

Model slušalica

IT HSBTQY7

Tip slušalica

Bubice

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje

Bluetooth 4.1

Gejming

Ne

Mikrofon

Da

Redukcija pozadinske buke

Ne

True wireless (TWS)

Da

Domet

Do 10 m

Tip baterije

Punjiva

Punjenje baterije

do 2 h

Autonomija baterije

Do 8 sati

Trajanje reprodukcije

8 sati

Torbica za nošenje

Ne

Boja

Crna, Zelena

Garancija

24 meseci