Gamepad PDP Xbox Wired Kontroler Belo Rozi

EAN: 708056069032
GB Code: XBOX13
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad PDP Xbox Wired Kontroler Belo Rozi je kontroler za Xbox konzole koji se povezuje žično. Ovaj gamepad kombinuje klasični dizajn i atraktivnu kombinaciju bele i roze boje kako bi pružio udobnost i funkcionalnost tokom igranja.

Gamepad dolazi u beloj boji sa detaljima u roze boji, stvarajući privlačan vizuelni efekat. Dizajniran je da se lepo uklapa u ruke i omogućava udobno igranje tokom dužeg vremenskog perioda.

Na prednjoj strani gamepada se nalazi D-pad, ABXY tasteri i analogni okidači L1/R1, L2/R2 za brzo i precizno reagovanje. Takođe, gamepad ima i dve analogne palice koje omogućavaju precizno kretanje i kontrolu kamere u igrama.

Gamepad PDP Xbox Wired Controller Belo Rozi se povezuje na konzolu putem žične veze, što omogućava stabilan i pouzdan prenos podataka. Dužina kabla vam pruža slobodu kretanja tokom igranja.

Ovaj gamepad je kompatibilan sa različitim verzijama Xbox konzola, uključujući Xbox Series X/S i Xbox One. Takođe, može se koristiti i na PC računarima koji podržavaju Xbox kontrolere.

Gamepad PDP Xbox Wired Kontroler Belo Rozi je pouzdan i funkcionalan kontroler koji pruža udobnost i kontrolu tokom igranja. Bez obzira da li igrate akcijske igre, sportske igre ili bilo koju drugu vrstu igre, ovaj gamepad će vam omogućiti uživanje u igri i precizno upravljanje.

Specifikacija

Proizvođač

PDP

Model Gamepad-a

Wired Controller

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Xbox, Xbox ONE, Xbox Series S, Xbox Series X

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Broj tastera

18 tastera

Prilagodljiva dugmad

Da

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Bela, Roze

Garancija

24 meseci