Gamepad Microsoft Xbox Series X Electric Volt Zeleni

EAN: 889842716528
GB Code: \
Kategorija:

8.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Microsoft Xbox Series X Electric Volt Zeleni je kontroler namenjen za Xbox Series X konzolu. Ovaj gamepad se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i živopisnom zelenom bojom koja se naziva „Electric Volt“.

Gamepad je ergonomski dizajniran kako bi se savršeno prilagodio vašim rukama, pružajući udobnost tokom dugotrajnog igranja. Svi tasteri su postavljeni na optimalnim pozicijama za brzo i intuitivno reagovanje.

Na prednjoj strani gamepada se nalaze D-pad, ABXY tasteri, kao i analogni okidači L1/R1 i L2/R2, omogućavajući vam preciznu kontrolu i brzo reagovanje tokom igranja. Tu su i dve analogni palice za tačno upravljanje kretanjem i kamerom u igrama.

Gamepad Microsoft Xbox Series X Electric Volt Zeleni je bežični kontroler koji se povezuje putem Bluetooth tehnologije. To vam omogućava slobodu kretanja i udobnost tokom igranja bez neželjenih kablova. Takođe, podržava i žično povezivanje preko USB kabla.

Ovaj gamepad je specijalno dizajniran za Xbox Series X konzolu, ali je takođe kompatibilan sa Xbox Series S, Xbox One i PC računarima koji podržavaju Xbox kontrolere. Možete ga koristiti za sve vrste igara i uživati u poboljšanom iskustvu igranja.

Gamepad Microsoft Xbox Series X Electric Volt Zeleni je izuzetno kvalitetan kontroler koji pruža preciznost, udobnost i napredne funkcije. Bilo da igrate akcijske igre, sportske igre ili avanturističke naslove, ovaj gamepad će vam omogućiti da u potpunosti uživate u svakom trenutku igranja.

Specifikacija

Proizvođač

Microsoft

Model Gamepad-a

Electric Volt

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Xbox, Xbox ONE, Xbox Series S, Xbox Series X

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, Wireless

Tip baterije

2 x AA

Autonomija baterije

Do 40 h

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

11 tastera

Kursor

Osmosmerni

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Zelena

Garancija

24 meseci