Gamepad Microsoft Xbox Series X Shock Blue Plavi

EAN: 889842613889
Kategorija:

9.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Microsoft Xbox Series X Shock Blue Plavi je kontroler dizajniran specifično za Xbox Series X konzolu. Ovaj gamepad se ističe svojim atraktivnim dizajnom i vibrantnom plavom bojom nazvanom „Shock Blue“.

Gamepad je ergonomski oblikovan kako bi pružio udobnost tokom dugotrajnih igračkih sesija. Pruža optimalno prianjanje i prilagođava se obliku vaših ruku, omogućavajući vam da u potpunosti uživate u igranju.

Na prednjoj strani gamepada se nalaze D-pad, ABXY tasteri, kao i analogni okidači L1/R1 i L2/R2, pružajući vam preciznu kontrolu i brzo reagovanje tokom igranja. Takođe, poseduje dve analogne palice za tačno upravljanje kretanjem i kamerom u igrama.

Gamepad Microsoft Xbox Series X Shock Blue Plavi je bežični kontroler koji se povezuje putem Bluetooth tehnologije. To vam omogućava slobodu kretanja i udobnost tokom igranja, bez neželjenih kablova. Takođe podržava i žično povezivanje putem USB kabla.

Ovaj gamepad je posebno dizajniran za Xbox Series X konzolu, ali je takođe kompatibilan sa Xbox Series S, Xbox One i PC računarima koji podržavaju Xbox kontrolere. Možete ga koristiti za različite vrste igara i uživati u visokom nivou preciznosti i kontrole.

Gamepad Microsoft Xbox Series X Shock Blue Plavi je visokokvalitetan kontroler koji pruža izuzetno iskustvo igranja. Bez obzira da li igrate akcijske igre, sportske igre ili avanture, ovaj gamepad će vam omogućiti da se potpuno uronite u igru i maksimalno uživate u svakom trenutku.

Specifikacija

Proizvođač

Microsoft

Model Gamepad-a

Shock Blue

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Xbox, Xbox ONE, Xbox Series S, Xbox Series X

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, Wireless

Tip baterije

2 x AA

Autonomija baterije

Do 40 h

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

11 tastera

Kursor

Osmosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Plava

Garancija

24 meseci