Gamepad Nintendo Switch Joy-Con (Tip B) Crveni + Plavi

EAN: 7890181904289
GB Code: SW054
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Nintendo Switch Joy-Con (Tip B) Crveni + Plavi je originalni kontroler za Nintendo Switch konzolu. Ovaj gamepad ima jedinstven dizajn koji omogućava različite načine igranja i prilagodljivost.

Joy-Con kontroler se sastoji od dva dela – levi i desni. Svaki deo može da se koristi samostalno kao mali gamepad ili se može prikačiti na konzolu za tradicionalno igranje. Ovaj fleksibilni dizajn omogućava igračima da prilagode svoje iskustvo igranja prema sopstvenim željama i potrebama.

Svaki Joy-Con deo ima svoje tasteri i kontrolne elemente. Na levoj strani se nalazi D-pad, tasteri za navigaciju i L1/L2 tasteri, dok se na desnoj strani nalazi ABXY tasteri, R1/R2 tasteri i još jedan analogni stick. Oba dela takođe imaju ugrađene senzore pokreta, vibraciju i infracrvenu kameru za interakciju sa igrama.

Joy-Con kontroler podržava bežično povezivanje sa Nintendo Switch konzolom, ali se takođe mogu fizički prikačiti na konzolu i koristiti u handheld režimu. Takođe, mogu se koristiti kao odvojeni kontroleri za lokalni multiplayer.

Ovaj gamepad je kompatibilan sa širokim spektrom igara na Nintendo Switch konzoli i omogućava različite načine igranja, kao što su tradicionalno igranje, motion kontrola ili korišćenje jednog Joy-Con dela u svakoj ruci.

Gamepad Nintendo Switch Joy-Con (Tip B) Crveni + Plavi je svestran i prilagodljiv kontroler za Nintendo Switch konzolu. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i funkcionalnostima, omogućava igračima različite načine igranja i prilagođavanje njihovom stilu igranja.

Specifikacija

Proizvođač

Nintendo

Model Gamepad-a

Joy-Con (Tip B)

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Nintendo Switch

Tip povezivanja

Bežično

Tip baterije

Punjiva

Vibracija

Da

Broj tastera

16 tastera

Analogne palice

Da

Autonomija baterije

Do 20 sati

Boja

Crvena, Plava

Garancija

24 meseci