Gamepad Nintendo Switch Faceoff Deluxe + Crno Beli

EAN: 708056068769
GB Code: SW041
Kategorija:

5.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Nintendo Switch Faceoff Deluxe + Crno Beli je treća strana kontroler za Nintendo Switch konzolu. Ovaj gamepad pruža udobnost, funkcionalnost i mogućnost personalizacije.

Gamepad ima ergonomski dizajn koji se lepo uklapa u ruke i omogućava udobno igranje tokom dužeg vremenskog perioda. Sa svojim teksturiranim površinama, pruža čvrsto prianjanje i precizno upravljanje.

Na prednjoj strani gamepada se nalazi D-pad, ABXY tasteri i L1/L2, R1/R2 tasteri za brzo i precizno reagovanje. Takođe, poseduje dve analogni palice koje omogućavaju precizno kretanje i kontrolu kamere u igrama.

Ono što ovaj gamepad čini posebnim je mogućnost personalizacije. Dolazi sa izmenjivim Faceoff™ Pro kontrolnim panelima koji se lako montiraju i omogućavaju personalizaciju izgleda gamepada. Možete birati između različitih panela sa različitim dizajnima i bojama kako biste stvorili gamepad koji odgovara vašem stilu.

Gamepad Nintendo Switch Faceoff Deluxe + podržava bežično povezivanje putem Bluetooth tehnologije, što omogućava slobodu kretanja i udobnost tokom igranja. Takođe, ima i audio priključak za slušalice, tako da možete uživati u zvuku igre bez ometanja drugih.

Ovaj gamepad je kompatibilan sa Nintendo Switch konzolom i podržava širok spektar igara. Možete ga koristiti u handheld režimu ili prikačiti na konzolu i igrati u tradicionalnom režimu.

Gamepad Nintendo Switch Faceoff Deluxe + Crno Beli je udoban, funkcionalan i personalizovani kontroler za Nintendo Switch konzolu. Sa svojim mogućnostima personalizacije i podrškom za različite igre, pruža vam prilagođeno iskustvo igranja.

Specifikacija

Proizvođač

Nintendo

Model Gamepad-a

Faceoff Deluxe +

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Nintendo Switch

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Ne

Broj tastera

14 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Bela, Crna

Garancija

24 meseci