Gamepad PDP Nintendo Switch 1UP Glow in the Dark Rematch Crno Zeleni

EAN: 708056070328
GB Code: SW057
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad PDP Nintendo Switch 1UP Glow in the Dark Rematch Crno Zeleni je poseban kontroler za Nintendo Switch konzolu. Ovaj gamepad ima jedinstven dizajn koji sija u mraku i pruža uzbudljivo iskustvo igranja.

Gamepad dolazi u crnoj boji sa zelenim detaljima. Ono što ga čini posebnim je sposobnost da svetli u mraku, stvarajući efekat sjaja koji dodaje atmosferu igranju.

Dizajniran je sa udobnošću i funkcionalnošću na umu. Ergonomski oblik pruža prijatan osećaj u rukama tokom igranja, a teksturirane površine omogućavaju čvrsto prianjanje i precizno upravljanje.

Na prednjoj strani gamepada se nalazi D-pad, ABXY tasteri i L1/L2, R1/R2 tasteri za brzo reagovanje. Takođe, poseduje dve analogne palice koje omogućavaju precizno kretanje i kontrolu kamere u igrama.

Gamepad PDP Nintendo Switch 1UP Glow in the Dark Rematch podržava bežično povezivanje putem Bluetooth tehnologije, omogućavajući vam slobodu kretanja i udobnost tokom igranja. Takođe, ima i audio priključak za slušalice, tako da možete uživati u zvuku igre bez ometanja drugih.

Ovaj gamepad je kompatibilan sa Nintendo Switch konzolom i podržava širok spektar igara. Možete ga koristiti u handheld režimu ili prikačiti na konzolu i igrati u tradicionalnom režimu.

Gamepad PDP Nintendo Switch 1UP Glow in the Dark Rematch Crno Zeleni je poseban kontroler koji sija u mraku i pruža uzbudljivo iskustvo igranja. Sa udobnim dizajnom i podrškom za različite igre, omogućava vam da se potpuno uronite u svet igara.

Specifikacija

Proizvođač

PDP

Model Gamepad-a

1UP Glow in the Dark Rematch

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Nintendo Switch

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

16 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna, Zelena

Garancija

24 meseci