Gamepad Nacon Nintendo Switch BigBen Joy-Con Twin volan Crveni i Plavi

EAN: 3499550356991
GB Code: SW055
Kategorije: ,

1.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Nacon Nintendo Switch BigBen Joy-Con Twin volan Crveni i Plavi je specijalno dizajniran kontroler za Nintendo Switch konzolu. Ovaj gamepad dolazi u obliku dva volana, omogućavajući vam realistično iskustvo vožnje u igrama.

Svaki volan ima crvenu ili plavu boju, što ga čini atraktivnim i razigranim. Dizajniran je tako da se lepo uklapa u ruke i pruža udobnost tokom igranja vožnji.

Volani imaju integrisane tasteri koji omogućavaju jednostavno upravljanje u igrama. Na volanima se nalaze ABXY tasteri i L/R tasteri, što vam omogućava brzo i precizno reagovanje tokom vožnji.

Gamepad Nacon Nintendo Switch BigBen Joy-Con Twin volan Crveni i Plavi se lako prikači na Joy-Con kontrolere i transformiše ih u volane. Volani su kompatibilni sa Nintendo Switch konzolom i podržavaju širok spektar vožnji igara koje su dostupne na platformi.

Sa ovim gamepadom, možete uživati u autentičnom iskustvu vožnje, pružajući vam dodatnu zabavu i preciznost tokom vožnji igara na Nintendo Switch konzoli.

Gamepad Nacon Nintendo Switch BigBen Joy-Con Twin volan Crveni i Plavi boji je volan dizajniran za Nintendo Switch konzolu. Pruža vam realistično iskustvo vožnje i omogućava jednostavno upravljanje tokom igara.

Specifikacija

Proizvođač

Nacon

Model Gamepad-a

BigBen Joy-Con Twin Wheel

Tip Gamepad-a

Gamepad, Volan

Platforma

Nintendo Switch

Tip povezivanja

Bežično

Boja

Crvena, Plava

Garancija

24 meseci