Gamepad Sony PS5 DualSense Camo Siva Bežični

EAN: 711719423195
GB Code: JOY113
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS5 DualSense Camo Siva Bežični je bežični kontroler namenjen za upotrebu sa Sony PlayStation 5 konzolom. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog gamepada:

1. Inovativan dizajn: DualSense gamepad donosi novu estetiku i ergonomski dizajn u odnosu na prethodne verzije Sony kontrolera. Ima modernu i atraktivnu Camo Siva šemu boja.

2. Taktički povratni odziv: DualSense donosi napredan taktički povratni odziv koji pruža bogatije i imerzivnije iskustvo igranja. Kontroler ima ugrađene haptičke motore koji omogućavaju precizne vibracije i senzacije prilagođene igri.

3. Adaptivni okidači: Kontroler je opremljen adaptivnim okidačima na L2 i R2 dugmadima. Ovi okidači mogu pružiti različite nivoe otpora i prilagoditi se igri, što omogućava dublje uključivanje u igru i bolje kontrolisanje.

4. Ugrađeni mikrofon i zvučnik: DualSense ima ugrađeni mikrofon koji vam omogućava da komunicirate sa drugim igračima bez potrebe za dodatnim perifernim uređajima. Takođe ima ugrađeni zvučnik koji pruža dodatne zvučne efekte.

5. Touchpad: Kontroler ima touchpad koji omogućava intuitivno upravljanje i interakciju sa igrama. Može se koristiti za različite geste i funkcionalnosti u igrama.

6. Bežična konekcija: DualSense se bežično povezuje sa PlayStation 5 konzolom putem Bluetooth tehnologije, što omogućava slobodu kretanja i udobnost tokom igranja.

Gamepad Sony PS5 DualSense Camo Siva Bežični je napredni kontroler koji vam pruža bolje iskustvo igranja na PlayStation 5 konzoli. Sa svojim inovativnim dizajnom, taktičkim povratnim odzivom i raznim funkcijama, ovaj gamepad donosi novo nivoo imerzije i kontrole u vašim igračkim sesijama.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

DualSense

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth v5.1, USB

Tip baterije

Punjiva

Autonomija baterije

Do 10 sati

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Indikatori

LED osvetljenje

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Camo siva

Dimenzije

160 x 66 x 106 mm

Težina

325 g

Garancija

24 meseci