Gamepad MS M500 Crni

EAN: 3856005178414
GB Code: JOY067
Kategorija:

1.890,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad MS M500 Crni je kontroler za igranje koji pruža izuzetno iskustvo tokom igranja video igara na različitim platformama. Sa svojim funkcionalnostima i pouzdanim performansama, M500 je popularan izbor među igračima.

M500 ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, omogućavajući vam da igrate duže periode bez nelagode. Gamepad je obložen antiderapantnim materijalom koji pruža siguran i stabilan zahvat tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brze reakcije i akcije tokom igre.

M500 ima i vibracionu funkciju koja pruža dodatni taktilni feedback tokom igre, doprinoseći dubljem uranjanju u igru i realističnom iskustvu.

Gamepad se povezuje sa konzolama ili računarima putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu i minimalno kašnjenje tokom igranja. Ovo osigurava preciznost i pouzdanost komunikacije između gamepada i platforme.

MS M500 je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. Ovo vam omogućava da uživate u širokom izboru igara i platformi.

Gamepad MS M500 Crni je kvalitetan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i pouzdanost. Sa svojim pouzdanim performansama i kompatibilnošću sa različitim platformama, M500 je odličan izbor za sve ljubitelje video igara.

Specifikacija

Proizvođač

MS Industrial

Model Gamepad-a

M500

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB, Wireless

Tip baterije

Punjiva

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

15 tastera

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Garancija

24 meseci