Gamepad Gembird JPD-WDV-01 Crni

EAN: 8716309087629
GB Code: JOY080
Kategorija:

1.990,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Gembird JPD-WDV-01 Crni je kontroler za igranje koji omogućava uživanje u video igrama na konzolama i računarima. Sa svojim ergonomskim dizajnom i praktičnim funkcijama, JPD-WDV-01 je popularan izbor među igračima svih nivoa iskustva.

JPD-WDV-01 ima udoban i ergonomski oblik koji pruža prijatno držanje tokom dužih igračih sesija. Gamepad je takođe opremljen antiderapantnim premazom koji osigurava siguran zahvat tokom igranja, bez klizanja ili umora ruku.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) koji omogućavaju brze reakcije i akcije tokom igre.

JPD-WDV-01 takođe ima funkciju vibracije koja dodaje taktilni feedback tokom igre, poboljšavajući imerziju i pružajući realističnije iskustvo. Ova funkcija sinhronizuje se sa dešavanjima u igri kako bi vam pružila dodatnu interakciju sa okruženjem.

Gamepad se povezuje sa konzolama ili računarima putem bežične tehnologije, pružajući vam slobodu kretanja tokom igranja. Uz bežičnu vezu, možete udobno igrati igre bez ograničenja kabla.

Gembird JPD-WDV-01 je kompatibilan sa raznim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. Takođe, podržava razne igre i pruža vam širok spektar mogućnosti za igranje.

Gamepad Gembird JPD-WDV-01 Crni je udoban, funkcionalan i bežični kontroler za igranje. Sa svojim ergonomskim dizajnom, raznovrsnim funkcijama i širokom kompatibilnošću, JPD-WDV-01 pruža vam izuzetno iskustvo igranja i omogućava vam da se potpuno uronite u svet video igara.

Specifikacija

Proizvođač

Gembird

Model Gamepad-a

JPD-WDV-01

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje Gamepad-a

Wireless

Tip baterije

2 x AAA

Autonomija baterije

Do 30 h

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

160 x 110 x 70

Težina

210 g

Garancija

24 meseci