Gamepad Fantech Shooter II Crni

EAN: 8600423866959
GB Code: JOY094
Kategorija:

2.790,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Fantech Shooter II Crni je kontroler za igranje koji pruža visoko performantno iskustvo tokom igranja video igara. Sa svojim modernim dizajnom i naprednim funkcijama, Shooter II je dizajniran da zadovolji potrebe zahtevnih igrača.

Shooter II ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, pružajući vam udobnost tokom dugih igračih sesija. Gamepad je izrađen od kvalitetnih materijala koji pružaju siguran zahvat i sprečavaju klizanje tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brze reakcije i akcije tokom igre.

Shooter II je takođe opremljen funkcijom vibracije koja pruža taktilni feedback tokom igre. Vibracija se sinhronizuje sa dešavanjima u igri kako bi vam pružila dublje uranjanje i realističnije iskustvo.

Gamepad se povezuje sa konzolama i računarima putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu tokom igranja. Dug kabl pruža vam slobodu kretanja i omogućava udobnost tokom igre.

Fantech Shooter II je kompatibilan sa raznim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. To vam omogućava da uživate u širokom izboru igara i platformi.

Gamepad Fantech Shooter II Crni je visoko performantan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i pouzdanost. Sa svojim modernim dizajnom i kompatibilnošću sa različitim platformama, Shooter II je odličan izbor za sve igrače koji žele vrhunsko iskustvo tokom igranja.

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model Gamepad-a

Shooter II GP13

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

19 tastera

Analogne palice

Da

Indikatori

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

154 x 113 x 58 mm

Težina

177 g

Garancija

24 meseci