Gamepad Marvo GT84 Crni

EAN: 6932391925744
GB Code: JOY100
Kategorija:

3.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Marvo GT84 Crni je kontroler za igranje koji pruža napredno iskustvo tokom igranja video igara. Sa svojim modernim dizajnom, funkcionalnostima i pouzdanim performansama, GT84 je dizajniran za igrače svih nivoa.

GT84 ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, omogućavajući vam da igrate duže periode bez nelagode. Gamepad je opremljen antiderapantnim premazom koji pruža siguran zahvat i sprečava klizanje tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) koji omogućavaju brze reakcije i akcije tokom igre.

GT84 ima i funkciju vibracije koja pruža dodatni taktilni feedback tokom igre, poboljšavajući imerziju i realističnost iskustva. Vibracija se sinhronizuje sa dešavanjima u igri, pružajući vam dodatnu interakciju sa okruženjem.

Gamepad se povezuje sa konzolama ili računarima putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu i minimalno kašnjenje tokom igranja. Kabl je dovoljno dug da vam pruži slobodu kretanja i udobnost tokom igre.

Marvo GT84 je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. Takođe podržava razne igre i omogućava vam da uživate u širokom spektru igračkih iskustava.

Gamepad Marvo GT84 Crni je kvalitetan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i pouzdanost. Sa svojim naprednim funkcijama i kompatibilnošću sa različitim platformama, GT84 će vam omogućiti da se potpuno uronite u igru i uživate u svakom trenutku igranja.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model Gamepad-a

GT84

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, USB

Tip baterije

Punjiva

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

14 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Garancija

24 meseci