Gamepad Esperanza EGG102W Beli

EAN: \
GB Code: JOY045
Kategorija:

899,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Esperanza EGG102W Beli je bežični gamepad u elegantnoj beloj boji. Ovaj gamepad pruža udobno i funkcionalno iskustvo igranja.

Dizajniran je sa ergonomskim oblikom koji se lepo uklapa u ruke i omogućava dugotrajno igranje bez nelagodnosti. Glatka površina gamepada pruža prijatan dodir i čvrsto prianjanje tokom igranja.

Gamepad ima standardne kontrole koje omogućavaju lako upravljanje igrama. Na prednjoj strani se nalazi D-pad, ABXY tasteri i analogni okidači L1/R1, L2/R2 za brzo i precizno reagovanje. Takođe, gamepad ima i dve analogni palice koje omogućavaju precizno kretanje i kontrolu kamere u igrama.

Ovaj gamepad podržava bežično povezivanje putem Bluetooth tehnologije, što omogućava slobodu kretanja i udobnost tokom igranja. Takođe, podržava i USB povezivanje za direktno povezivanje sa računarom ili drugim kompatibilnim uređajima.

Esperanza EGG102W je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući PC, PlayStation i Android uređaje. To znači da možete koristiti ovaj gamepad za igranje na različitim sistemima i uređajima.

Gamepad Esperanza EGG102W Beli je udoban, funkcionalan i bežični gamepad koji omogućava prijatno iskustvo igranja. Sa svojim standardnim kontrolama i podrškom za različite platforme, ovaj gamepad je odličan izbor za ljubitelje igara.

Specifikacija

Proizvođač

Esperanza

Model Gamepad-a

EGG102W

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Osmosmerni

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Bela

Garancija

24 meseci