Gamepad Marvo Scorpion GT-016 Crno Crveni

EAN: 6932391913147
GB Code: JOY036
Kategorija:

2.690,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Marvo Scorpion GT-016 Crno Crveni je kontroler za igranje koji pruža uzbudljivo iskustvo tokom igranja video igara na konzoli ili računaru. Sa svojim modernim dizajnom i naprednim funkcijama, GT-016 je idealan za sve vrste igrača.

GT-016 ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, omogućavajući vam da igrate duže periode bez nelagode. Gamepad je opremljen antiderapantnim premazom na površini koji pruža siguran i stabilan zahvat tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brze reakcije i akcije tokom igre.

GT-016 takođe ima LED osvetljenje koje dodaje atraktivan vizuelni efekat tokom igre. Osvetljenje se može prilagoditi prema vašem izboru, omogućavajući vam da personalizujete izgled gamepada.

Gamepad se povezuje sa konzolom ili računarom putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu tokom igranja. Kabl je dovoljno dug da vam pruži slobodu kretanja i udobnost tokom igre.

Marvo Scorpion GT-016 je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. Takođe podržava razne igre i omogućava vam da uživate u širokom spektru igračkih iskustava.

Gamepad Marvo Scorpion GT-016 Crno Crveni je moderno dizajniran kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i estetiku. Sa svojim naprednim funkcijama i kompatibilnošću sa različitim platformama, GT-016 će vam omogućiti da se potpuno uronite u igru i uživate u svakom trenutku igranja.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model Gamepad-a

Scorpion GT-016

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Sony Playstation 3 (PS3)

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna, Crvena

Garancija

24 meseci