Gamepad Gembird JPD-UDV-01 Crni

EAN: 8716309087636
GB Code: JOY033
Kategorija:

850,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Gembird JPD-UDV-01 Crni je kontroler za igranje koji pruža uzbudljivo iskustvo tokom igranja video igara na konzoli ili računaru. Sa svojim jednostavnim dizajnom i funkcionalnostima, JPD-UDV-01 je pogodan za različite igračke potrebe.

JPD-UDV-01 ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, omogućavajući vam da igrate duže periode bez nelagode. Takođe, gamepad je opremljen antiderapantnim premazom koji pruža siguran i stabilan zahvat tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brze reakcije i akcije tokom igre.

JPD-UDV-01 takođe ima funkciju vibracije koja pruža dodatni taktilni feedback tokom igre. Vibracija se sinhronizuje sa dešavanjima u igri kako bi vam omogućila dublje uranjanje i realističnije iskustvo igranja.

Gamepad se povezuje sa konzolom ili računarom putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu tokom igranja. Dug kabl vam pruža slobodu kretanja i udobnost tokom igre.

Gembird JPD-UDV-01 je kompatibilan sa različitim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. Ovo vam omogućava da uživate u raznovrsnom izboru igara i platformi.

Gamepad Gembird JPD-UDV-01 Crni je jednostavan i funkcionalan kontroler za igranje koji pruža udobnost i zadovoljstvo tokom igre. Sa svojim pouzdanim performansama i kompatibilnošću sa različitim platformama, JPD-UDV-01 je odličan izbor za sve ljubitelje video igara.

Specifikacija

Kategorija

Gamepad

Proizvođač

Gembird

Model Gamepad-a

JPD-UDV-01

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

15 tastera

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

165 x 110 x 80 mm

Težina

225 g

Garancija

24 meseci