Gamepad Canyon CND-GPW5 Crni

EAN: 5291485003678
GB Code: JOY032
Kategorija:

4.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Canyon CND-GPW5 Crni je visokokvalitetan kontroler za igranje koji vam omogućava da se potpuno uključite u svet video igara. Sa svojim funkcionalnostima i pouzdanim performansama, CND-GPW5 je popularan izbor među igračima.

Canyon CND-GPW5 gamepad ima ergonomski oblikovanu konstrukciju koja se udobno prilagođava vašim rukama. To omogućava dugotrajno igranje bez nelagode ili umora. Dodatno, gamepad je opremljen antiderapantnim premazom koji pruža siguran zahvat i sprečava klizanje tokom igre.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brze reakcije i akcije tokom igre.

CND-GPW5 takođe ima LED osvetljenje koje dodaje estetski element i omogućava vam da prilagodite izgled gamepada prema svojim željama. LED svetla stvaraju privlačan vizuelni efekat tokom igre.

Gamepad se povezuje sa konzolama ili računarima putem USB kabla, obezbeđujući brzu i stabilnu vezu tokom igranja. Ovo osigurava pouzdanost i preciznost komunikacije između gamepada i platforme.

Canyon CND-GPW5 je kompatibilan sa raznim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation i Xbox, kao i PC računare. Takođe, podržava različite igre i omogućava vam da uživate u širokom spektru igračkih iskustava.

Gamepad Canyon CND-GPW5 Crni je kvalitetan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i estetiku. Sa svojim pouzdanim performansama, CND-GPW5 će vam omogućiti da se potpuno uronite u igru i uživate u svakom trenutku igranja.

Specifikacija

Proizvođač

CANYON

Model Gamepad-a

CND-GPW5

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB, Wireless

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

600 mA

Autonomija baterije

Do 10 sati

Senzor pokreta

Ne

Dodirna tabla

Da

Vibracija

Da

Broj tastera

20 tastera

Analogne palice

Da

Indikatori

LED osvetljenje

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

162 x 106 x 62 mm

Težina

214 g

Garancija

24 meseci