Pubg Army Ranac Svetlo Sivi 15.6″

EAN: \
GB Code: NBC010

3.199,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Pubg Army Ranac Svetlo Sivi 15.6″sa dimenzijama pogodnim za laptop od 15.6 inča je praktičan i funkcionalan ranac inspirisan popularnom igrom „PlayerUnknown’s Battlegrounds“ (PUBG). Ovaj ranac se ističe svetlo sivom bojom i dizajnom koji odražava vojnički stil.

Ranac je konstruisan sa ciljem da pruži siguran i zaštićen prostor za vaš laptop veličine do 15.6 inča. Laptop se smešta u posebnu pregradu koja je dodatno obložena mekanim materijalom kako bi se sprečile ogrebotine i oštećenja. Ova pregrada omogućava brz pristup laptopu bez potrebe da otvarate čitav ranac.

Pored prostora za laptop, ranac takođe ima više džepova i pregrada koje omogućavaju organizovanje dodatne opreme i ličnih stvari. Ovi džepovi su pogodni za čuvanje punjača, telefona, olovaka, beležnica i drugih sitnica koje želite nositi sa sobom.

Naramenice ranca su podesive i lagano podstavljene, pružajući udobnost tokom nošenja. Takođe, ranac ima i dodatni držač za prsa koji pomaže u ravnomernoj raspodeli težine i daje veću stabilnost dok nosite ranac.

Dizajn ovog ranca je inspirisan vojnim stilom, sa detaljima poput MOLLE traka (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) na spoljnim stranama ranca. Ove trake omogućavaju pričvršćivanje dodatnih opreme ili dodataka koji su vam potrebni tokom putovanja ili aktivnosti.

Svetlo siva boja ranca je neutralna i stilski prilagodljiva, čineći ga odgovarajućim za različite prilike – od svakodnevnog korišćenja do putovanja ili outdoor avantura.

Pubg Army Ranac Svetlo Sivi 15.6″sa dimenzijama za laptop od 15.6 inča pruža zaštitu za vaš uređaj, organizacione mogućnosti i udobno nošenje, uz dodatni vojnički šarm inspirisan popularnom igrom PUBG.

Specifikacija

Proizvođač

3G

Model

Army

Tip

Ranac

Veličina

15.6"

Dimenzije

46 x 18 x 33 cm

Težina

1.1 kg

Boja

Svetlo Sivi

Materijal

Poliester

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača