Marvo BA001 Red Gaming Crveni

EAN: \
GB Code: 2026

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvo BA001 Red Gaming Crveni ranac dizajniran da pruži praktičnost i zaštitu za vašu igračku opremu. Ovaj ranac se ističe svojim dinamičnim dizajnom i fokusom na nošenje i organizaciju vaših gaming uređaja. Evo detaljnog opisa:

Ranac je osmišljen kako bi bezbedno prenosio i čuvao vašu igračku opremu, kao što su laptopi, tastature, miševi, slušalice i drugi dodaci. Unutrašnjost ranca je pažljivo obložena mekim materijalom koji štiti osetljive uređaje od ogrebotina i udaraca.

Glavna pregrada ranca je dovoljno prostrana da pruži siguran i udoban smeštaj za vaš laptop, tablet ili druge uređaje. Ova pregrada je često dodatno ojačana kako bi se obezbedila dodatna zaštita za vaš elektronski uređaj.

Ranac ima dodatne džepove i pregrade dizajnirane za organizaciju gaming opreme. Ovi džepovi omogućavaju organizovanje kablova, punjača, igračkih kontrolera, slušalica, miševa i drugih dodataka na način koji olakšava pristup i sprečava zapetljavanje.

Ergonomski dizajn ranca uključuje podesive naramenice i dodatni držač za prsa. Ovo omogućava prilagođavanje ranca prema vašem telu, što pomaže u ravnomernoj raspodeli težine i udobnom nošenju čak i tokom dužih perioda.

Dizajn ranca je često inspirisan gaming estetikom, sa dinamičnim linijama, logotipima i detaljima u crvenoj boji. Ovaj dizajn često doprinosi sportskom i modernom izgledu ranca.

Marvo BA001 Red Gaming Crveni gaming ranac namenjen nošenju, zaštiti i organizaciji vaše igračke opreme. Svojim praktičnim dizajnom i ergonomskim karakteristikama, ovaj ranac pruža udobnost i sigurnost dok nosite svoju opremu sa sobom.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model

Red Gaming BA001

Tip

Ranac

Veličina

15.6"

Dimenzije

55 x 35 x 16 cm

Boja

Crvena

Materijal

Platno

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača