Podloga za miš FANTECH MP904 Agile Mint Edition

EAN: 6972661284256
GB Code: PAD091
Kategorija:

1.550,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš FANTECH MP904 Agile Mint Edition je vrhunska gejmerska podloga koja pruža udobnost, preciznost i stil prilikom korišćenja miša. Ova podloga je deo Mint Edition kolekcije koja se odlikuje prelepom mint zelenom bojom, dodajući svežinu i atraktivnost vašem gejming okruženju.

Podloga MP904 Agile ima optimalne dimenzije koje pružaju dovoljno prostora za slobodno kretanje miša, omogućavajući vam preciznost i kontrolu tokom igranja. Bez obzira na vrstu miša ili senzora koje koristite, ova podloga omogućava glatko klizanje miša po površini, što je ključno za tačnost i brzinu u gejmingu.

Sa svojom specijalnom tkanom površinom, podloga pruža precizno praćenje pokreta miša, omogućavajući vam da brzo reagujete na sve situacije tokom igranja. Takođe, tekstura podloge je dizajnirana da smanji trenje miša, što rezultira glatkim i jednostavnim pomeranjem bez nepotrebnog otpora.

Podloga za miš FANTECH MP904 Agile Mint Edition je takođe otporna na habanje i dugotrajna, pružajući vam pouzdanu i izdržljivu gejmersku podlogu. Može se lako održavati čistom vlažnom krpom kako bi se uklonile mrlje ili nečistoće, čime se očuva svežina i kvalitet podloge tokom vremena.

Dodatno, podloga ima protivkliznu gumiranu bazu koja obezbeđuje stabilnost i sprečava pomeranje podloge tokom intenzivnih gejmerskih sesija. Bez obzira na brze i agresivne pokrete miša, podloga će ostati čvrsto postavljena na mestu, omogućavajući vam neometano igranje.

Podloga za miš FANTECH MP904 Agile Mint Edition je visokokvalitetna gejmerska podloga koja pruža udobnost, preciznost i stil. Sa svojom mint zelenom bojom, optimalnim dimenzijama, specijalnom tkanom površinom i protivkliznom gumiranom bazom, ova podloga će vam omogućiti vrhunsko gejmersko iskustvo i dodati vizuelni efekat u vašem gejming prostoru.

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model podloge

MP904

Tip podloge

Gejmerska

Materijal podloge

Tekstil i guma

Dimenzije podloge

900 x 400 x 3 mm

Težina

\

Boja

Cink

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača