Podloga za miš A4 Tech FP25 FStyler Srebrna

EAN: 4711421969130
GB Code: PAD086
Kategorija:

399,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš A4 Tech FP25 FStyler Srebrna je visokokvalitetna podloga koja je dizajnirana da obezbedi udobnost i preciznost prilikom korišćenja miša. Izrađena je od kvalitetnih materijala koji omogućavaju glatko klizanje miša po površini, što rezultira brzim i preciznim pokretima miša.

Ova podloga za miša ima dimenzije koje su dovoljno velike kako bi pružile dovoljno prostora za udobno korišćenje miša, ali i dovoljno kompaktne da se lako postavi na radnu površinu. Srebrna boja daje joj moderni i elegantni izgled, što je čini idealnom za upotrebu u bilo kom radnom okruženju.

Jedna od ključnih karakteristika ove podloge za miša je antiderapantna baza. Baza je dizajnirana tako da sprečava pomeranje podloge tokom korišćenja, obezbeđujući stabilnost i pouzdanost. To znači da se podloga neće klizati po radnoj površini, čak i tokom brzih i intenzivnih pokreta miša.

Ova podloga za miša je izuzetno prilagodljiva i kompatibilna sa svim vrstama miševa, uključujući optičke, laserske i bežične miševe. Bez obzira na vrstu miša koju koristite, možete očekivati glatko i precizno kretanje uz pomoć ove podloge.

Podloga za miš A4 Tech FP25 FStyler Srebrna je kvalitetna, udobna i precizna podloga koja će poboljšati vaše iskustvo korišćenja miša. Sa svojim modernim dizajnom i srebrnom bojom, estetski se uklapa u bilo koju radnu površinu. Bez obzira da li je koristite kod kuće ili u kancelariji, ova podloga pruža pouzdanu podršku i optimalne performanse za vaše radne zadatke.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model

FP25 FStyler

Tip podloge

Klasična podloga

Materijal podloge

Tkanina – SBR Guma

Dimenzije podloge

250 x 200 x 2 mm

Težina

\

Boja

Srebrna

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača