Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Srebrna

EAN: 4711421970884
GB Code: PAD088
Kategorija:

950,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Srebrna je vrhunski proizvod koji pruža izuzetnu udobnost i preciznost prilikom korišćenja miša. Ova podloga za miša je pažljivo dizajnirana i izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi zadovoljila potrebe i zahteve korisnika.

Dimenzije ove podloge su optimalne, pružajući dovoljno prostora za neometano kretanje miša, ali istovremeno i ne zauzimajući previše prostora na radnoj površini. Srebrna boja podloge daje joj moderan i elegantan izgled koji se sjajno uklapa u različite radne ili igračke okruženja.

Jedna od ključnih karakteristika ove podloge za miša je njen specijalni premaz koji omogućava glatko i neometano klizanje miša po površini. Bez obzira na vrstu miša koji koristite, ovaj premaz obezbeđuje dosledno i precizno praćenje pokreta miša, pružajući vam kontrolu i tačnost u svakom trenutku.

Osim toga, Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Srebrna poseduje gumiranu antiderapantnu bazu koja obezbeđuje stabilnost i sprečava pomeranje podloge tokom korišćenja. Bez obzira na brze i intenzivne pokrete miša, podloga će ostati čvrsto postavljena na mestu, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom rada ili igranja.

Ova podloga za miša je takođe jednostavna za održavanje. Materijali od kojih je napravljena omogućavaju lako čišćenje i održavanje higijene. Možete je jednostavno obrisati vlažnom krpom ili upotrebiti blagi deterdžent ako je potrebno, a zatim je ostaviti da se osuši.

Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Srebrna je vrhunski proizvod koji pruža udobnost, preciznost i pouzdanost prilikom korišćenja miša. Sa svojim modernim dizajnom i srebrnom bojom, estetski se uklapa u bilo koji radni ili igrački prostor. Ne samo da će unaprediti vaše iskustvo korišćenja miša, već će i doprineti poboljšanoj produktivnosti ili igračkom uživanju.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model podloge

FP70

Tip podloge

Klasična podloga

Materijal

Platno

Dimenzije podloge

750 x 300 x 2 mm

Težina

\

Boja

Srebrna

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača