Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Crna

EAN: 4711421970815
GB Code: PAD087
Kategorija:

950,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Crna je vrhunski proizvod koji pruža izuzetnu udobnost i preciznost prilikom korišćenja miša. Dizajnirana je sa pažnjom i izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi zadovoljila potrebe korisnika i omogućila optimalno iskustvo.

Podloga ima optimalne dimenzije koje pružaju dovoljno prostora za neometano kretanje miša, istovremeno ne zauzimajući previše prostora na radnoj površini. Crna boja podloge daje joj elegantan i profinjen izgled, koji se savršeno uklapa u različite radne ili igračke okruženja.

Ključna karakteristika ove podloge za miša je posebni premaz koji omogućava glatko i neometano klizanje miša po površini. Bez obzira na vrstu miša koju koristite, premaz obezbeđuje dosledno praćenje pokreta miša, omogućavajući vam preciznu kontrolu u svakom trenutku.

Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Crna ima gumiranu antiderapantnu bazu koja sprečava pomeranje podloge tokom korišćenja. Bez obzira na brze i intenzivne pokrete miša, podloga ostaje čvrsto postavljena na mestu, pružajući vam stabilnost i sigurnost tokom rada ili igranja.

Održavanje ove podloge za miša je jednostavno. Materijali od kojih je napravljena omogućavaju lako čišćenje i održavanje higijene. Možete je jednostavno obrisati vlažnom krpom ili upotrebiti blagi deterdžent ako je potrebno, a zatim je ostaviti da se osuši.

Podloga za miš A4 Tech FP70 FStyler Crna je vrhunski proizvod koji pruža udobnost, preciznost i pouzdanost prilikom korišćenja miša. Sa svojim elegantnim crnim dizajnom, podloga se lako uklapa u bilo koji radni ili igrački prostor. Poboljšava vaše iskustvo korišćenja miša, omogućavajući vam veću produktivnost i uživanje u igranju.

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model podloge

FP70

Tip podloge

Klasična podloga

Materijal

Platno

Dimenzije podloge

750 x 300 x 2 mm

Težina

\

Boja

Crna

Dizajn podloge

Jednobojna

Neklizajuća podloga

Da

Prošivene ivice

Da

Oslonac za zglob

Ne

Napajanje podloge

\

Pozadinsko osvetljenje

Ne

USB port

\

Pakovanje

Kutija

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača