Tastatura Trust GXT 830-RW Avonn Crna

EAN: 8713439216219
GB Code: 8437
Kategorija:

2.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Trust GXT 830-RW Avonn Crna se ističe svojim modernim dizajnom i funkcionalnostima. Ova tastatura je posebno dizajnirana za gejming entuzijaste, ali se može koristiti i za svakodnevne zadatke.

GXT 830-RW Avonn ima punu veličinu, što znači da sadrži sve ključeve koje biste očekivali na standardnoj tastaturi. Ključevi su postavljeni u redove sa odgovarajućim razmacima kako bi omogućili udobno kucanje. Osim toga, tastatura ima pozadinsko osvetljenje koje se može podešavati u više boja, pružajući vam mogućnost da personalizujete izgled tastature prema vašim željama.

GXT 830-RW Avonn takođe ima multimedijalne tastera na vrhu tastature, koji vam omogućavaju brz pristup raznim funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija, pauza i prečaci za pregledač. Ovi tasteri čine vaše iskustvo korišćenja tastature još praktičnijim.

Ova tastatura koristi USB priključak za povezivanje sa računarom, što je jednostavno i pouzdano rešenje. Takođe, GXT 830-RW Avonn ima dug kabl koji vam omogućava da udaljenost od računara ne bude prepreka.

Uz sve ove funkcije, Trust GXT 830-RW Avonn je izdržljiva i pouzdana tastatura koja će vam pružiti dugotrajno korišćenje. Bez obzira da li igrate igre ili obavljate svakodnevne zadatke, ova tastatura će vam omogućiti brzo i efikasno kucanje.

Tastatura Trust GXT 830-RW Avonn Crna je namenjena gejming entuzijastima, ali se može koristiti i za svakodnevne potrebe. Sa modernim dizajnom, pozadinskim osvetljenjem i multimedijalnim tasterima, ova tastatura pruža udobnost, praktičnost i izdržljivost.

Specifikacija

Proizvođač

Trust

Model tastature

GXT 830-RW Avonn

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Da

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

Dimenzije

32 x 460 x 191 mm

Težina

693 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci