Tastatura Marvo KG749 Crna

EAN: 6932391904008
GB Code: 5931
Kategorija:

3.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Marvo KG749 Crna tastatura sa širokim rasponom funkcionalnosti koja je namenjena kako profesionalnim korisnicima, tako i ljubiteljima gejminga. Tastatura ima standardan raspored tastera sa dodatnim multimedijalnim i programabilnim tasterima koji pružaju dodatnu praktičnost i prilagodljivost.

Marvo KG749 ima ergonomski dizajn koji omogućava udobno kucanje i dugotrajno korišćenje. Tasteri su osvetljeni RGB pozadinskim osvetljenjem koje omogućava podešavanje boja i efekata svetlosti, što doprinosi atraktivnom izgledu tastature i pruža bolju vidljivost u tamnijim uslovima.

Ova tastatura takođe ima anti-ghosting tehnologiju koja omogućava više pritisnutih tastera istovremeno, što je posebno korisno prilikom gejminga ili kucanja bržim tempom. Takođe podržava i N-key rollover, što znači da će svaki pritisnuti taster biti registrovan bez obzira na broj istovremenih pritisaka.

KG749 tastatura ima ugrađen USB priključak za jednostavno povezivanje sa računarom ili drugim uređajima. Takođe dolazi sa podesivim držačem za ručni odmor koji omogućava udobno pozicioniranje ruku prilikom kucanja.

Uz sve ove funkcionalnosti, Tastatura Marvo KG749 Crna tastatura pruža visok kvalitet izrade i trajnost, što je važno za dugotrajno zadovoljstvo korisnika. Bez obzira da li je koristite za gejming, pisanje ili svakodnevne zadatke, ova tastatura može biti pouzdan i funkcionalan dodatak vašem računarskom okruženju.

Specifikacija

Proizvođač

MARVO

Model tastature

KG749

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj programabilnih tastera

5

Numerički deo

Da

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

Dimenzije

495 x 215 x 37 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci