Tastatura Motospeed CK80 Crna

EAN: /
GB Code: KEYB259
Kategorija:

6.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
 • Pokupite lično
 • Besplatno
 • Dostava kurirskom službom City Express
 • Dostava 2-3 radna dana
 • Dostava kurirskom službom Postexpress
 • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Motospeed CK80 Crna se ističe svojim modernim dizajnom, izdržljivošću i visokim performansama. Ova tastatura je posebno dizajnirana za gejmere i korisnike koji zahtevaju preciznost i udobnost tokom kucanja ili igranja igara.

CK80 tastatura koristi mehaničke prekidače koji pružaju vrhunski taktički odziv i dugotrajnost. Ovi prekidači omogućavaju brzo i precizno tastiranje, što je ključno za brze igre i intenzivne gejming sesije. Tastatura je dostupna u različitim varijantama mehaničkih prekidača, kao što su plavi, smeđi ili crveni, omogućavajući vam da odaberete onu koja najbolje odgovara vašem stilu kucanja ili igranja.

CK80 tastatura ima prilagodljivo RGB pozadinsko osvetljenje koje možete podešavati prema sopstvenim željama i preferencijama. Možete birati između različitih boja, efekata osvetljenja i intenziteta, pružajući vam dinamičan i personalizovan izgled tastature.

Tastatura takođe ima Anti-Ghosting tehnologiju koja sprečava ghosting efekat prilikom istovremenog pritiska više tastera. To znači da tastatura tačno registruje svaki pritisak tastera, omogućavajući vam da precizno izvršavate komande i akcije tokom igre.

CK80 tastatura takođe ima dodatne funkcionalnosti, uključujući multimedijske tastera za brz pristup funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija medija i pristup internet pregledniku. Takođe, tastatura ima i programabilne makro tastera koji vam omogućavaju da kreirate i izvršavate kompleksne komande ili nizove radnji sa jednim pritiskom tastera.

Tastatura je izrađena od visokokvalitetnih materijala i poseduje čvrstu konstrukciju, pružajući dugotrajnost i izdržljivost. Ergonomski dizajn tastature omogućava udobno kucanje i igru, smanjujući zamor ruku tokom dužih perioda korišćenja.

Tastatura Motospeed CK80 Crna je visokokvalitetna tastatura sa modernim dizajnom, naprednim funkcijama i izdržljivošću. Sa mehaničkim prekidačima, prilagodljivim osvetljenjem i dodatnim funkcionalnostima, ova tastatura će zadovoljiti potrebe zahtevnih gejmera i korisnika koji traže visoku preciznost i udobnost prilikom kucanja.

Dodatne karakteristike:

 • Mehanička tastatura
 • RGB osvetlljenje
 • Anti ghosting na kompletnoj tastaturi
 • Izdržljivost tastera 60 miliona klikova
 • Zaseban rolover za lakši pristup multimediji i osvetljenju
 • Optički ZEUS svičevi

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model tastature

CK80

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

464.68 x 151 x 32.4 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci