Tastatura Motospeed CK108 Crna

EAN: /
GB Code: KEYB258
Kategorija:

6.490,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Motospeed CK108 Crna tastatura koja se ističe svojim modernim izgledom, visokim performansama i brojnim funkcijama. Ova tastatura je posebno dizajnirana za gejmere i korisnike koji zahtevaju preciznost i brzinu prilikom kucanja ili igranja igara.

CK108 tastatura koristi mehaničke prekidače koji pružaju odličan taktički odziv i dugotrajnost. Ovi prekidači omogućavaju brzo i precizno tastiranje, što je ključno za brze igre i visoko intenzivne gejming sesije.

Tastatura dolazi sa prilagodljivim RGB pozadinskim osvetljenjem koje vam omogućava da prilagodite izgled tastature prema sopstvenom stilu. Možete birati između različitih boja, efekata osvetljenja i intenziteta, stvarajući dinamičan ambijent tokom gejminga.

CK108 ima Anti-Ghosting tehnologiju koja sprečava ghosting efekat prilikom istovremenog pritiska više tastera. To znači da tastatura tačno registruje svaki pritisak tastera, čak i pri brzim i istovremenim akcijama, omogućavajući vam da precizno kontrolišete igru.

Tastatura ima dodatne funkcionalnosti, uključujući multimedijske tastera za brz pristup funkcijama kao što su kontrola zvuka, reprodukcija medija i pristup internet pregledniku. Takođe, CK108 ima i programabilne makro tastera koji vam omogućavaju da kreirate i izvršavate kompleksne komande ili nizove radnji sa jednim pritiskom tastera.

CK108 tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac, što je čini pristupačnom za različite korisnike.

Tastatura Motospeed CK108 Crna tastatura je visokokvalitetna tastatura sa modernim dizajnom i naprednim funkcionalnostima, idealna za gejmere i korisnike koji zahtevaju visoku preciznost i brzinu. Sa mehaničkim prekidačima, prilagodljivim osvetljenjem i dodatnim funkcijama, ova tastatura će unaprediti vaše gejming iskustvo i omogućiti vam veću kontrolu nad igrom.

Dodatne karakteristike:

  • Plavi Switch
  • Izdržljivost tastera: 60 miliona klikova
  • Key Force: 20 G
  • Antighosting: Svi tasteri

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model tastature

CK108

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Mehanički

Broj tastera

104 tastera

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

438.18 x 193.75 x 37.13 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci