Memorijska Kartica Transcend MicroSDXC UHS-I 256 GB Klasa 10 + Adapter

EAN: 760557843047
GB Code: MC070
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Memorijska Kartica Transcend MicroSDXC UHS-I 256 GB Klasa 10 + Adapter ima visoke performanse koje vam omogućavaju proširenje prostora za skladištenje podataka na različitim uređajima. Ova kartica dolazi sa adapterom, što vam omogućava da je koristite i sa uređajima koji podržavaju standardne SD kartice.

Evo nekoliko ključnih karakteristika i specifikacija Transcend MicroSDXC UHS-I 256 GB memorijske kartice:

1. Kapacitet: Ova memorijska kartica ima kapacitet od 256 GB, što vam pruža veliki prostor za skladištenje fotografija, video zapisa, muzike, aplikacija i drugih vrsta podataka.

2. Brzina prenosa podataka: Kartica podržava UHS-I (Ultra High Speed) standard koji omogućava brze brzine prenosa podataka. Klasa 10 označava da kartica ima minimalnu brzinu čitanja i pisanja od 10 MB/s, što je dovoljno za glatko reprodukovanje video zapisa visoke definicije i brz prenos većih datoteka.

3. Kompatibilnost: Transcend MicroSDXC kartica je kompatibilna sa širokim spektrom uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, digitalne kamere, laptopove, igraće konzole i druge uređaje koji podržavaju microSDXC kartice.

4. Adapter: Uz karticu dolazi adapter koji vam omogućava da je koristite i sa uređajima koji podržavaju standardne SD kartice. To vam pruža veću fleksibilnost pri prenosu podataka i omogućava vam da koristite karticu sa različitim uređajima.

5. Kvalitet i pouzdanost: Transcend je poznati proizvođač memorijskih kartica i ima reputaciju po visokom kvalitetu i pouzdanosti. Njihove kartice su otporne na ekstremne temperature, vodu, udarce i vibracije, što ih čini pogodnim za upotrebu u različitim uslovima.

Memorijska Kartica Transcend MicroSDXC UHS-I 256 GB Klasa 10 + Adapter je pouzdan izbor za proširenje prostora za skladištenje podataka na vašim uređajima. Bez obzira da li želite da sačuvate svoje fotografije, video zapise ili druge važne datoteke, ova kartica će vam pružiti dovoljno prostora i brzinu za sigurno čuvanje i prenos podataka.

Specifikacija

Proizvođač

Transcend

Model

TS256GUSD300S-A

Tip

MicroSDXC

Kapacitet

256 GB

Boja

Siva

Dimenzije

11 x 15 x 1 mm

Težina

0.6 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci