Gamepad Sony PS5 DualSense Ljubičasti Bežični

EAN: 711719728894
GB Code: JOY110

 

Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS5 DualSense Ljubičasti Bežični kontroler za PlayStation 5 konzolu koji kombinuje inovativne tehnologije i napredne funkcije kako bi pružio neverovatno iskustvo igranja. Ovaj kontroler donosi nove načine interakcije sa igrama, omogućavajući vam da se dublje uronite u svet igara.

Ljubičasta boja ovog DualSense kontrolera pruža mu elegantan i atraktivan izgled, dodajući lični pečat vašem gejmerskom iskustvu.

Evo nekoliko ključnih karakteristika i funkcija koje poseduje Gamepad Sony PS5 DualSense Ljubičasti Bežični:

1. Haptički odziv: DualSense koristi napredan haptički motor koji pruža realističan i precizan odziv tokom igranja. Osetićete različite senzacije kao što su vibracije, pulsiranje i drhtanje koje se prilagođavaju akcijama u igri.

2. Adaptivni okidači: L2 i R2 okidači na kontroleru poseduju adaptivnu tehnologiju koja omogućava promenu otpora u zavisnosti od situacija u igri. To znači da ćete osetiti različite nivoe napora prilikom pucanja iz lukova, vožnje po različitim terenima i drugih akcija u igri.

3. Ugrađeni mikrofon: DualSense kontroler ima ugrađen mikrofon, što vam omogućava da jednostavno komunicirate sa prijateljima tokom igranja, bez potrebe za dodatnom periferijom.

4. Touch pad: Na sredini kontrolera nalazi se touch pad koji vam omogućava različite gestove i kontrole, što proširuje mogućnosti interakcije sa igrama.

5. Bežična konekcija: Kontroler se povezuje sa PlayStation 5 konzolom putem bežične veze, što vam omogućava slobodu kretanja i udobno igranje.

6. Ugrađena punjiva baterija: DualSense kontroler dolazi sa ugrađenom punjivom baterijom koju možete puniti preko USB-C kabla koji se isporučuje sa kontrolerom.

7. Light bar: Kontroler poseduje svetlosnu traku koja dodatno upotpunjuje vaše igranje, prikazujući različite boje zavisno o akcijama u igri ili statusu kontrolera.

Ovaj kontroler je osmišljen kako bi omogućio igračima još uzbudljivije iskustvo i prilagodljivost, što ga čini sjajnim dodatkom za vašu PS5 konzolu.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

DualSense

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth v5.1

Tip baterije

Punjiva

Autonomija baterije

Do 10 sati

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Prilagodljiva dugmad

Ne

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Indikatori

LED osvetljenje

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Ljubičasta

Dimenzije

160 x 66 x 106 mm

Težina

325 g

Garancija

24 meseci