Assassins Creed Valhalla Gold Edition PS5

EAN: 3307216168621
GB Code: PS5G03
Kategorija:

11.990,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Assassins Creed Valhalla Gold Edition PS5 je akciona avanturistička igra koju je razvio Ubisoft Montreal i koja je dostupna za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia i PC. Igra se odvija u srednjovekovnoj Engleskoj tokom invazije Vikinga, a igrači preuzimaju kontrolu nad Eivorom, Vikingom koji želi da osvoji novo kraljevstvo za svoj narod.

Igrači će se kretati kroz detaljno dizajniranu 3D verziju Engleske, gde će se susretati sa različitim likovima i izvršavati misije. Tokom igranja igrači će moći da koriste različite oružja i sposobnosti, uključujući i sposobnost da prizovu „ravnice“, odnosno veliku grupu Vikinga koja će pomoći u borbi protiv neprijatelja.

Gold Edition igre uključuje i Season Pass, koji pruža pristup novom sadržaju, uključujući nove priče, oružja, likove i više.

Grafika u igri je impresivna i detaljna, sa stvarnim engleskim pejzažima koji su dobro predstavljeni u igri. Igra takođe sadrži kvalitetan zvuk, uključujući muziku, efekte zvuka i glasovne glumce koji savršeno prate likove u igri.

Assassins Creed Valhalla Gold Edition PS5 je igra koja nudi uzbudljivu priču, zanimljive likove i impresivnu grafiku. Igra je savršena za one koji vole akcione avanturističke igre i ljubitelje istorije.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 18