Yakuza 6 The Song of Life PS4

EAN: 5055277038008
GB Code: PS4G131
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Yakuza 6 The Song of Life PS4 je akciona avanturistička igra koju je razvio studio Sega za PlayStation 4. Igrači preuzimaju kontrolu nad Kazumom Kiryujem, bivšim pripadnikom japanske kriminalne organizacije Yakuza, dok se bori sa svojom prošlošću i novim izazovima.

Igrači će se kretati kroz detaljno dizajniranu 3D verziju tokijskog četvrti Kamurocho, gde će se susretati sa različitim likovima i izvršavati misije. Tokom igranja igrači će morati da koriste različite borilačke veštine i oružja kako bi se borili protiv protivnika.

Pored glavne priče, igra nudi i niz sporednih misija, mini-igara i drugih aktivnosti koje igrači mogu da istražuju. Igra takođe sadrži pun glumački kadar japanskih glumaca, što dodatno poboljšava imerziju u igru.

Grafika u igri je detaljna i impresivna, sa stvarnim japanskim ulicama koje su dobro predstavljene u igri. Igra takođe sadrži kvalitetan zvuk, uključujući japansku muziku, efekte zvuka i glasovne glumce koji savršeno prate likove u igri.

Yakuza 6 The Song of Life PS4 je igra koja nudi uzbudljivu priču, zanimljive likove i impresivnu grafiku. Igra je savršena za one koji vole akcione avanturističke igre i ljubitelje japanske kulture.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 18