God of War 4 Playstation Hits PS4

EAN: 711719963608
GB Code: 4357
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

God of War 4 Playstation Hits PS4 je akciona igra koja se odvija u mitološkom svetu. Igrač preuzima ulogu Kratosa, bivšeg grčkog boga rata koji se sada suočava sa nordijskim bogovima.

Igra nudi različite misije koje će igrač morati da završi, koristeći različita oružja i sposobnosti kako bi preživeo i savladao neprijatelje. Igrač će se suočavati sa različitim neprijateljima, uključujući mitološka stvorenja i bogove koji predstavljaju izazov.

Grafika u igri God of War 4 Playstation Hits PS4 je impresivna, sa detaljno dizajniranim okruženjima i karakterima koji doprinose atmosferi mitološkog sveta. Zvuk u igri je takođe dobar, sa kvalitetnom muzikom i zvučnim efektima koji doprinose akciji.

God of War 4 Playstation Hits PS4 nudi novo iskustvo igranja, sa novom perspektivom kamere i dubljom pričom koja se fokusira na odnos između Kratosa i njegovog sina Atreusa. Igrači će uživati u akciji i borbi protiv neprijatelja, ali će takođe biti motivisani da istraže svet i otkriju sve tajne koje igra krije.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Santa Monica Studio

Preporučeni uzrast

Pegi 18