WRC 10 PS4

EAN: 3665962009484
GB Code: PS4G280
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

WRC 10 PS4 je automobilska simulacija relija koja je dostupna za PlayStation 4 (PS4). Ovo je deseta igra u serijalu World Rally Championship (WRC) koju je razvila Kylotonn i objavila Bigben Interactive. U igri se igrači takmiče u različitim relijima širom sveta, vozeći kroz različite terene, od snežnih staza do puteva pustinje.

U WRC 10, igrači imaju priliku da iskuse takmičenje u reliju sa realističnim vožnjama i modelima automobila, uključujući raznovrsnost ekipa, automobila, staza i modova za igranje. Igrači mogu da voze kroz različite vremenske uslove i terene, što dodaje izazov i dinamiku samoj vožnji.

Osim standardnih reli trka, WRC 10 PS4 takođe nudi različite modove kao što su Career mode (karijerni mod), Historic mode (istorijski mod) koji omogućava igračima da iskuse klasične relije iz prošlosti, kao i razne izazove i dodatne sadržaje koji doprinose raznolikosti igre.

Grafički, igra donosi detaljne automobile i staze koje su pažljivo dizajnirane kako bi pružile autentično iskustvo relija. Fizički modeli automobila, efekti vremenskih uslova i okruženja su detaljni, pružajući igračima imerzivno iskustvo vožnje relija.

WRC 10 PS4 je idealan izbor za ljubitelje automobilskih simulacija i ljubitelje relija, pružajući širok spektar sadržaja i izazova, sa mogućnošću igranja samostalno ili sa prijateljima u višeigračkom režimu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Vožnja

Izdavač

Bigben, Nacon

Preporučeni uzrast

Pegi 3