The Witcher 3 – Wild Hunt – Complete Edition (PS5)

EAN: 3391892015522
GB Code: PS5G30
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Witcher 3 – Wild Hunt – Complete Edition je video igra dostupna za PlayStation 5 koja nudi potpuno iskustvo avanture i fantazije u svetu Witchera. Igrači se vraćaju u ulogu Geralt of Rive, veštice lovac i protagonist iz prethodnih igara u serijalu, i kreću u avanturu kroz ogroman svet ispunjen magijom, političkim intrigama i opasnostima.

Igra sadrži osnovnu priču i sve DLC-ove, uključujući dve ekspanzije – Hearts of Stone i Blood and Wine. Igrači će se suočiti sa velikim brojem izazova, uključujući bitke sa čudovištima, izazove mozga, intrige i moralne dileme.

Igrači mogu da prilagode svoju opremu i sposobnosti, a odluke koje igrači donose tokom igre utiču na različite elemente priče i ishode koji se kasnije manifestuju u toku igre.

Grafika u igri The Witcher 3 – Wild Hunt – Complete Edition je neuporedivo poboljšana u odnosu na prethodne verzije, sa prelepim detaljima i impresivnim vizualnim efektima. Takođe, zvuk u igri je izuzetno kvalitetan, sa ambijentalnom muzikom koja dodatno doprinosi atmosferi igre.

The Witcher 3 – Wild Hunt – Complete Edition je idealan izbor za ljubitelje fantastike i avanture, ali i one koji žele da istraže ovaj predivan svet u svom punom obimu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Horor

Izdavač

CD Projekt RED

Preporučeni uzrast

Pegi 18