Dying Light 2 (PS5)

EAN: 5902385108560
GB Code: PS5G29
Kategorija:

4.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dying Light 2 je akciona igra otvorenog sveta dostupna za PlayStation 5 koja se odvija u postapokaliptičnom svetu. Igrači preuzimaju ulogu Selta, lika koji je inficiran virusom i sada mora da preživi u svetu koji je zahvaćen virusom.

Igra nudi različite stilove igranja, uključujući borbene veštine i slobodan trčanje po gradu koji je postao opasan teren. Odluke igrača utiču na razvoj priče i na put koji će Seltove akcije preduzeti, što znači da igrači mogu da utiču na tok igre na različite načine.

Osim toga, igra sadrži i dan/noćni ciklus koji utiče na igru na više načina. Danju, igrači se mogu boriti protiv zombija koji su sporiji i manje agresivni, dok noću zombiji postaju brži, jači i opasniji, što igračima daje dodatni izazov.

Grafika u igri je vrhunska, sa detaljno izrađenim okolinama, zombijima i likovima, a zvukovi u igri su autentični i doprinose atmosferi igre.

Dying Light 2 je namenjen ljubiteljima akcionih igara otvorenog sveta koji traže dinamično i izazovno iskustvo, kao i onima koji su fanovi prethodnog dela i žele da nastave da istražuju ovaj svet.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura

Preporučeni uzrast

Pegi 18

Izdavač

Techland