Star Wars Jedi Survivor (PS5)

EAN: 5030948124303
GB Code: PS5G36
Kategorija:

9.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Star Wars Jedi Survivor (PS5) je epska avantura smeštena u daleku galaksiju Star Wars univerzuma. U ovoj igri ćete se naći u ulozi preživelog Jedi ratnika, suočenog sa razornim posledicama Rata klonova i izdajom Ordera 66.

Uz izvanrednu grafiku i autentičan Star Wars ambijent, Star Wars Jedi Survivor će vas preneti u svet pun legendarnih lokacija, ikoničnih likova i napetih svetlosnih sablji. Istražujte različite planete, borite se protiv Imperijalnih snaga i otkrijte tajne Sitha dok pokušavate ponovo uspostaviti Jedi red.

U ovoj igri ćete se suočiti sa brojnim izazovima i boriti se protiv različitih neprijatelja. Koristite svoje Jedi veštine i sposobnosti da savladate protivnike, upravljajte silom i ovladajte moćima svetlosti. Pored toga, možete nadograditi svoje veštine, poboljšati oružje i otključati nove moći kako biste postali još moćniji Jedi ratnik.

Pored uzbudljive borbe, Star Wars Jedi Survivor (PS5) takođe pruža duboku priču koja će vas uvući u svet intriga, herojstva i sukoba. Susrećete se sa poznatim likovima i donosite ključne odluke koje će oblikovati vašu sudbinu i ishod vaše misije.

Star Wars Jedi Survivor (PS5) je prava poslastica za sve fanove Star Wars franšize i ljubitelje avantura. Uđite u svet Sile, borite se za pravdu i otkrijte šta znači biti Jedi preživeli u vremenu kada se galaksija suočava sa tamom i opasnostima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 12