Hello Neighbor 2 (PS5)

EAN: 5060760887100
GB Code: PS5G37
Kategorija:

4.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Hello Neighbor 2 (PS5) je napeta igra u kojoj ćete istražiti tajanstveni svet i suočiti se sa svojim zastrašujućim komšijom. U ovoj igri vi ste mlada istraživačica koja pokušava otkriti mračne tajne koje se kriju u kući svog komšije.

Sa impresivnom grafikom i atmosferičnom muzikom, Hello Neighbor 2 će vas uvući u atmosferu misterije i napetosti. Istražujte različite prostorije i hodnike kuće, rešavajte zagonetke i otkrivajte tragove kako biste otkrili šta se tačno dešava.

Jedan od glavnih elemenata igre je inteligencija veštačke inteligencije (AI) vašeg komšije. On je nepredvidiv i spreman da vas uhvati ukoliko mu se približite ili ako otkrijete njegove tajne. Morate biti vešti, koristiti svoje vještine prikradanja i logičko razmišljanje kako biste izbegli njegove zamke i ostali neprimećeni.

Hello Neighbor 2 (PS5) takođe donosi mogućnost igranja u kooperativnom režimu sa drugim igračima. Sastavite tim i zajedno istražite kuću, pomažite jedni drugima i otkrijte istinu koja se krije iza zagonetki i misterija.

Hello Neighbor 2 (PS5) je igra koja će vas držati na ivici sedišta dok pokušavate da otkrijete tajne svog zastrašujućeg komšije. Spremite se za adrenalinski doživljaj i budite oprezni jer vas čeka neizvesnost i neočekivani obrti u svakom koraku.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Avantura, Horor, Indie, Puzzle, Stealth, Strategija

Izdavač

tinyBuild

Preporučeni uzrast

Pegi 12