Nickelodeon Kart Racers (Nintendo Switch)

EAN: 5016488137843
GB Code: SW050
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Nickelodeon Kart Racers je arkadna trkačka igra u kojoj igrači mogu da voze kao svoji omiljeni likovi iz popularnih Nickelodeon crtaća kao što su SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold! i još mnogi drugi. Igra nudi različite staze inspirisane ovim crtanim serijama, a igrači mogu da biraju između nekoliko različitih vozila koja su u skladu sa svakim likom.

Nickelodeon Kart Racers je igra koja sadrži nekoliko različitih modova, uključujući trke, vremenske izazove i karijeru. Karijera igračima omogućava da steknu iskustvo i otključaju nove likove, vozila i staze dok napreduju kroz različite nivoe i izazove.

Igra takođe sadrži različite power-ups i bonus predmete koje igrači mogu da prikupe tokom trka kako bi dobili prednost nad konkurentima ili usporili njihov napredak. Nickelodeon Kart Racers je zabavna i pristupačna za igrače svih uzrasta, sa različitim nivoima težine i opcijama prilagođavanja koje omogućavaju igračima da prilagode svoje iskustvo igre prema svojim željama.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Dečija, Kart vožnja, Vožnja

Izdavač

GameMill Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 3