51 Worldwide Games (Nintendo Switch)

EAN: 045496426316
GB Code: SW024
Kategorija:

5.190,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

51 Worldwide Games je kompilacija različitih igara koje predstavljaju popularne igre širom sveta. U igri se nalazi 51 igra iz različitih kategorija kao što su društvene igre, igre na sreću, igre spretnosti, logičke igre i mnoge druge. Neke od igara koje se nalaze u igri su: Šah, Poker, Bilijar, Dama, Tanka, Dženga, Domaći fudbal, Skrivena slika, Kockice i mnoge druge.

51 Worldwide Games je igra koja se može igrati samostalno ili u multiplayer modu sa do četiri igrača na jednoj konzoli. Igrači mogu da biraju između različitih načina igranja, uključujući i tutorial mod za igre koje nisu upoznati. Svaka igra ima jednostavno i intuitivno uputstvo za igranje, tako da čak i početnici mogu lako da se snađu.

51 Worldwide Games ima grafiku koja je vrlo jednostavna i šarena, sa predivno animiranim figurama i dizajnom igre koji prikazuje kulturu i tradiciju različitih delova sveta. 51 Worldwide Games je idealna igra za sve koji žele da se zabave sa prijateljima ili porodicom, bez obzira na njihov nivo iskustva u igranju igara.

Specifikacija

Platforma

Nintendo Switch

Žanr

Party, Puzzle, Simulacija, Sport, Strategija

Izdavač

Nintendo

Preporučeni uzrast

Pegi 12