Minecraft Legends – Deluxe Edition (PS5)

EAN: 5056635601896
GB Code: PS5G32
Kategorija:

6.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Minecraft Legends – Deluxe Edition je nova verzija popularne igre Minecraft sa unapređenim grafikama, novim sadržajima i mogućnostima. Igrači mogu da se bore protiv čudovišta, izaberu jedan od četiri lika sa različitim sposobnostima i igraju u različitim modovima igre. Deluxe Edition sadrži i dodatni sadržaj, kao što su nova oružja, oklopi i ekskluzivni likovi i predmeti.

U ovoj verziji igre, postoji novi mod igre pod nazivom „Legends“ koji igračima omogućava da se bore protiv čudovišta i osvajaju nove predmete i oružja. Igrači mogu da izaberu jedan od četiri lika, svaki sa svojim jedinstvenim moćima i sposobnostima, kao što su lečenje, izlečenje saveznika, izbacivanje neprijatelja u vazduh, itd. Uz to, igra sadrži i nove neprijatelje, kao što su golemi, zmajevi, i drugi.

Grafički prikaz igre je unapređen u odnosu na prethodne verzije, sa detaljnim teksturama, svetlijim bojama i lepšim osvetljenjem. Uz to, igra sadrži i novu muziku koja doprinosi atmosferi igre.

Jedna od glavnih karakteristika Minecraft Legends – Deluxe Edition je i mogućnost igranja u različitim modovima igre, uključujući i survival mod, gde igrači moraju da se bore za opstanak i izgrade svoje sklonište, i kreativni mod, gde igrači mogu da kreiraju i grade svoje svetove bez ikakvih ograničenja.

Deluxe Edition igre sadrži i dodatni sadržaj, kao što su nova oružja, oklopi, i alati, kao i ekskluzivne likove i predmete koje igrači mogu da otključaju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Strategija

Izdavač

Mojang Studios

Preporučeni uzrast

Pegi 7